Tarja Pääkkönen
tarja.paakkonen@endemolshine.fi
Mika Toivainen
mika.toivainen@endemolshine.fi
Pauliina Ojala
pauliina.ojala@endemolshine.fi
Jari Kaarre
jari.kaarre@endemolshine.fi
Ville Panhelainen
ville.panhelainen@endemolshine.fi
Nenna Winberg
nenna.winberg@endemolshine.fi
Netta Stenius
Mervi Pirttikoski-Takala
Pia Kortemaa
pia.kortemaa@endemolshine.fi

Osoite:
Endemol Shine Finland Oy
Säästöpankinranta 2 A
6.krs
00530 Helsinki

Puhelinnumero:
+358(0)40 745 5541

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@endemolshine.fi

Täten vahvistan, että olen lukenut ja hyväksyn seuraavat ehdot:

  1. Ymmärrän ja hyväksyn, että kaikki konseptit, formaatit, suunnitelmat, rakenteet, hahmot, ideat, kohtaukset, juoni ja/tai joku vastaava informaation osa, jonka lähetän (Materiaali) Endemol Shine Finlandille tämän webbi portaalin kautta, voi olla samankaltainen tai identtinen kuin jotkut elementit ja/tai formaatit, joita Endemol Shine Finland ja/tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö ovat jo kehittäneet, kehittävät tai harkitsevat kehittävänsä tai ovat käyttäneet, käyttävät tai harkitsevat käyttävänsä kaupallisesti hyödyksi.
  2. Täten vahvistan, että olen lähettänyt tämän materiaalin omasta aloitteestani ilman, että Endemol Shine Finland on sitä minulta pyytänyt tai tilannut.
  3. Takaan, että minulla ei ole mitään vaateita Endemol Shine Finlandia tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvia yhtiöitä kohtaan koskien Materiaalia. Tämä takaus on voimassa ilman aikarajoitetta.
  4. Nämä ehdot koskevat kaikkea Materiaalia, joka on lähetetty Endemol Shine Finlandille, riippumatta siitä onko Materiaali lähetetty tämän webbi portaalin kautta, sähköpostitse, tavallisella postilla tai millä tahansa muulla tavoin.